08/09/2021 08/09/2021 Ο π. Κωνσταντίνος Κοντός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της Eκκλησίας προς τους πιστούς. Ένα πρότυπο Ιερέα που θα ήθελαν όλοι οι πιστοί στην ενορία τους. Υπόδειγμα ιερέα, φωτισμένου ανθρώπου και οικογενειάρχη. Ιδιαίτερα αγαπητος στην Συριανή κοινωνία και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίκαιρο δημοσίευμα απο το τοπικό μέσο ενημέρωσης cyclades24.gr. Ο π. Κωνσταντίνος βοηθάει πάντα...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 19:40

Υπόδειγμα Ιερέα στη Σύρο πραγματοποιεί μέχρι και μεταφορές

Διαδώστε:
Υπόδειγμα Ιερέα στη Σύρο πραγματοποιεί μέχρι και μεταφορές

Ο π. Κωνσταντίνος Κοντός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της Eκκλησίας προς τους πιστούς. Ένα πρότυπο Ιερέα που θα ήθελαν όλοι οι πιστοί στην ενορία τους. Υπόδειγμα ιερέα, φωτισμένου ανθρώπου και οικογενειάρχη. Ιδιαίτερα αγαπητος στην Συριανή κοινωνία και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίκαιρο δημοσίευμα απο το τοπικό μέσο ενημέρωσης cyclades24.gr.

Ο π. Κωνσταντίνος βοηθάει πάντα τους συμπολίτες του με όποιο τρόπο μπορεί μέσα από το λειτούργημά του. Ποιος δεν τον γνωρίζει αυτό τον υπέροχο άνθρωπο; Τον έχουν δει να σκοράρει στους αγιασμούς ποδοσφαιρικών ομάδων. Εχει συμμετάσχει σε θεατρικές, χορευτικές παραστάσεις, αλλά και σε διαφημιστικό βίντεο της Σύρου. Διακρίνεται για την πλούσια εθελοντική προσφορά του και το ποιμαντικό του έργο. Η «ψυχή» πάσης ενεργείας, ο άνθρωπος πίσω από κάθε εθελοντική δράση και φυσικά πρόεδρος του σωματείου Πολυτέκνων Σύρου. Όποτε χρειαστεί, πιάνει δουλειά και βοηθάει τον συνάνθρωπο. Αυτή τη φορά ο φακός του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού site των Κυκλάδων απαθανάτισε τον Ιερέα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό να μεταφέρει ρούχα που του πρόσφεραν συμπολίτες του με τελικούς αποδέκτες τους πολύτεκνους του νησιού.

Αυτή είναι η Εκκλησία που έχει ανάγκη ο κόσμος.

Υπέροχο παράδειγμα θυσίας και προσφοράς ο παπα Κώστας!

 

 

Το δημοσίευμα κοινοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στα κοινωνικά δίκτυα:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων