05/10/2019 05/10/2019 Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρέστη και επέδωσε βραβεία, σε τελετή στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, στα πλαίσια του 15ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου που διεξάγεται από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου στην ιστορική αίθουσα του Βουλευτικού.       Η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλαμήδι έγινε από...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 20:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 20:00

Υποδοχή στο Παλαμήδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Υποδοχή στο Παλαμήδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρέστη και επέδωσε βραβεία, σε τελετή στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, στα πλαίσια του 15ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου που διεξάγεται από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου στην ιστορική αίθουσα του Βουλευτικού.

 

 

 

Η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλαμήδι έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Καθηγητή κ. Στέλιο Περράκη, ενώ η τελετή απόδοσης των βραβείων έγινε στον Προμαχώνα Αγίου Ανδρέα. Ακολούθησε η ανακοίνωση του Βραβείου «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» για τη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτριο Κωστούρο, η ανάγνωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Αυγουστόπουλο, η παρουσίαση του τιμωμένου από τον Καθηγητή κ. Σ. Περράκη και η επίδοση του βραβείου «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» για τη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Καθηγητή κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

 

 

 

Στην συνέχεια, ακολούθησε η ανακοίνωση του Αριστείου «Ιωάννης Α.Καποδίστριας» για τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο, η ανάγνωση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Αυγουστόπουλο και η παρουσίαση των τιμωμένων από τον Καθηγητή κ. Σ. Περράκη.

Η επίδοση του Αριστείου «Ιωάννης Α.Καποδίστριας», για τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε στους Καθηγητές κ.κ. Ιωάννη Μεταξά, Δημήτριο Νανόπουλο και Ιωάννη Πανούση.

 

 

Την τελετή παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες του Διεθνούς Δικαίου, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Ε. Βενιζέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γ. Μαντζούνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και πολλοί άλλοι.

Ακολούθησε τιμητική απονομή από τον Δημαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συναυλία του Γιώργου Κουρουπού και δεξίωση παρατιθέμενη από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων στο Μπαλκόνι του Παλαμηδιού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων