13/01/2020 13/01/2020 Για λίγες μόνο ώρες διατηρήθηκαν στο Μετρό οι αφίσες της αξιέπαινης καμπάνιας που αντιτίθεται στις αμβλώσεις. Η ίδια η πολιτεία έρχεται με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να τις αποκαθηλώσει.  Ως γνωστόν, αφίσες της  πρωτοβουλίας «Αφήστε με να ζήσω» είχαν κατακλύσει από το πρωί τους περισσότερους συρμούς και σταθμούς του Μετρό και φυσικά...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 17:53

Υπουργική απόφαση αποκαθηλώνει τις αφίσες κατά των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Υπουργική απόφαση αποκαθηλώνει τις αφίσες κατά των αμβλώσεων

Για λίγες μόνο ώρες διατηρήθηκαν στο Μετρό οι αφίσες της αξιέπαινης καμπάνιας που αντιτίθεται στις αμβλώσεις. Η ίδια η πολιτεία έρχεται με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να τις αποκαθηλώσει. 

Ως γνωστόν, αφίσες της  πρωτοβουλίας «Αφήστε με να ζήσω» είχαν κατακλύσει από το πρωί τους περισσότερους συρμούς και σταθμούς του Μετρό και φυσικά τον κομβικότερο όλων, αυτόν του Συντάγματος. Φυσικό αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες Αθηναίοι να έχουν δει τα λίγα επιστημονικά στοιχεία που παρατίθενται στην αφίσα και τεκμηριώνουν την ύπαρξη της ζωής του κυοφορούμενου πλάσματος, από την αρχή σχεδόν της κυοφορίας.

Μάλιστα στο κάτω μέρος των αφισών υπάρχει η κατακλείδα: «Διάλεξε τη Ζωή. Κίνημα υπέρ της Ζωής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρικτής της κίνησης αυτής είναι μεταξύ άλλων και η «Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος» (ΑΣΠΕ). Ως σκοπός της της συγκεκριμένης Κίνησης και της δράσης της, αναφέρεται «η προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψή της και η προάσπιση των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων