07/03/2021 07/03/2021 Η Σημαία της Επαναστάσεως της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας υψώθηκε με ρίγος, την Κυριακή 7 Μαρτίου, μετά την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδελφείας στα πλαίσια των εορτασμών των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, τιμώντας τις μεγάλες προσφορές της Ηρωίδας Καπετάνισσας και δι αυτής όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, στον Αγώνα...
07 Μαρτίου, 2021 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2021 - 17:32

Ύψωσαν με ρίγος τη Σημαία της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας

Διαδώστε:
Ύψωσαν με ρίγος τη Σημαία της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας

Η Σημαία της Επαναστάσεως της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας υψώθηκε με ρίγος, την Κυριακή 7 Μαρτίου, μετά την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδελφείας στα πλαίσια των εορτασμών των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, τιμώντας τις μεγάλες προσφορές της Ηρωίδας Καπετάνισσας και δι αυτής όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, στον Αγώνα για την Απελευθέρωση της Ελλάδος.

Την έπαρση έκανε, με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως πλαισιούμενος από τους συν εφημερίους του και Συνεργάτες του Ιερού Ναού.

Η Σημαία είναι προσφορά του Αρχιμ. Γρηγορίου Νανακούδη, εφημερίου των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Αγίων Σπετσιωτών Νεομαρτύρων Σπετσών.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων