16/05/2021 16/05/2021 Η Χίος τίμησε τους σφαγιασθέντες του 1822 παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στις επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν στο Μεσαιωνικό καστροχώρι του Αναβάτου. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ύψωσε τη γιγαντιαία Ελληνική σημαία 150 τμ στο ύψωμα των Καρυών, λίγο πριν τη Νέα Μονή και τον Ανάβατο όπου διαδραματίστηκαν οι τρομερές...
16 Μαΐου, 2021 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 19:25

Ύψωση γιγαντιαίας Σημαίας στην επέτειο των Σφαγών της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ύψωση γιγαντιαίας Σημαίας στην επέτειο των Σφαγών της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χίος τίμησε τους σφαγιασθέντες του 1822 παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στις επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν στο Μεσαιωνικό καστροχώρι του Αναβάτου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ύψωσε τη γιγαντιαία Ελληνική σημαία 150 τμ στο ύψωμα των Καρυών, λίγο πριν τη Νέα Μονή και τον Ανάβατο όπου διαδραματίστηκαν οι τρομερές σφαγές της Χίου το 1822. Η Ελληνική Σημαία ατενίζει αγέρωχη πάνω από την πόλη της Χίου με φόντο τα Μικρασιατικά παράλια.

 

 

Πηγή: Konstantinos Mil. Anagnostou – www.chiosphotos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων