19/10/2023 19/10/2023 Εξιχνιάστηκαν από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, διαδοχικά περιστατικά κλοπών από Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια στο νησί, τα οποία διαπράχθηκαν από τα τέλη Αυγούστου του 2022 έως τις αρχές Απριλίου του 2023. Οι αστυνομικοί, αναλύοντας τη μεθοδολογία και αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν, διαπίστωσαν την εγκληματική δράση τριών αλλοδαπών –ήδη κρατούμενων σε...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 18:58

Ζάκυνθος: Στη φυλακή τρεις αλλοδαποί για 21 κλοπές από ναούς και παρεκκλήσια

Διαδώστε:
Ζάκυνθος: Στη φυλακή τρεις αλλοδαποί για 21 κλοπές από ναούς και παρεκκλήσια

Εξιχνιάστηκαν από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, διαδοχικά περιστατικά κλοπών από Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια στο νησί, τα οποία διαπράχθηκαν από τα τέλη Αυγούστου του 2022 έως τις αρχές Απριλίου του 2023.

Οι αστυνομικοί, αναλύοντας τη μεθοδολογία και αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν, διαπίστωσαν την εγκληματική δράση τριών αλλοδαπών –ήδη κρατούμενων σε κατάστημα κράτησης της χώρας για παρόμοια αδικήματα-, ηλικίας 39, 34 και 27 ετών και σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω, έχοντας οργανωθεί ως ομάδα, το χρονικό διάστημα από 28 Αυγούστου 2022 έως 8 Απριλίου 2023, διέρρηξαν συνολικά -21- Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια, σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου, αφαιρώντας από το εσωτερικό πλήθος ταμάτων πιστών –κυρίως χρυσαφικά- και χρήματα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου.

Η δικογραφία διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων