24/09/2020 24/09/2020 Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Πέμπτης οι κάτοικοι της νότιας Ηλείας, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή άφησαν πίσω τους πλήγματα σε καλλιέργειες, ελαιώνες, σε οικίες. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι οι εικόνες από τον Άγιο Ηλία στη Ζαχάρω όπου «άνοιξαν» οι τάφοι από το κοιμητήριο του Ιερού Ναού του...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 20:13

Ζημιές σε τάφους στην Ηλεία από την κακοκαιρία

Διαδώστε:
Ζημιές σε τάφους στην Ηλεία από την κακοκαιρία

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Πέμπτης οι κάτοικοι της νότιας Ηλείας, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή άφησαν πίσω τους πλήγματα σε καλλιέργειες, ελαιώνες, σε οικίες. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι οι εικόνες από τον Άγιο Ηλία στη Ζαχάρω όπου «άνοιξαν» οι τάφοι από το κοιμητήριο του Ιερού Ναού του Προφήτου Ηλίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως το δημοσιεύει η ιστοσελίδα patrisnews:

Κάτοικοι και αγρότες της περιοχής αναφέρουν ότι δεν έχουν ξαναδεί παρόμοιο καιρικό φαινόμενο τα τελευταία 30 χρόνια. Από καθαρή τύχη γλίτωσε Αγγλίδα υπήκοος που διέμενε στο κάμπινγκ του Γιαννιτσοχωρίου, όταν τεράστιος ευκάλυπτος έπεσε πάνω στη σκηνή της.

Ο κορμός του δέντρου «σκέπασε» τη σκηνή της εθελόντριας ΜΚΟ που είχε επιλέξει να κοιμηθεί στη σκηνή της και όχι σε κάποιο από τα τροχόσπιτα του κάμπινγκ.

Σαν από θαύμα η νεαρή γυναίκα έσπασε μόνο το πόδι της, έχοντας αποφύγει τα χειρότερα για μόνο μερικά εκατοστά.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων