11/08/2021 11/08/2021 Η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον φετινό Δεκαπενταύγουστο και σημειώνει ότι “έχει πολύ πόνο, θλίψη” όμως προσθέτει ότι υπάρχει “ελπίδα για την επόμενη μέρα” ενώ επικαλείται την Παναγία για φώτιση. “Κάποια δάκρυα σε λυγίζουν! Όταν όμως τα σκουπίζει το παιδί μας μας ανακουφίζουν…Υποκλινόμαστε σε κάθε στιγμή που...
11 Αυγούστου, 2021 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 19:45

Ζήνα Κουτσελίνη: “Παναγία μου φώτισε μας”

Διαδώστε:
Ζήνα Κουτσελίνη: “Παναγία μου φώτισε μας”

Η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον φετινό Δεκαπενταύγουστο και σημειώνει ότι “έχει πολύ πόνο, θλίψη” όμως προσθέτει ότι υπάρχει “ελπίδα για την επόμενη μέρα” ενώ επικαλείται την Παναγία για φώτιση.

“Κάποια δάκρυα σε λυγίζουν! Όταν όμως τα σκουπίζει το παιδί μας μας ανακουφίζουν…Υποκλινόμαστε σε κάθε στιγμή που ζούμε παρέα με τα παιδιά μας… Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος έχει πολύ πόνο, θλίψη αλλά και ελπίδα για την επόμενη μέρα… Παναγιά μου φώτισε μας!” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της που συνοδεύει με την παρακάτω φωτογραφία: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων