18/10/2023 18/10/2023 Την απελευθέρωση του Φρέντη Μπελέρη ζήτησε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Παπανδρέου με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο της Έκθεσης για το Μαυροβούνιο. Ο κ. Παπανδρέου ξεκινώντας την ομιλία του συνεχάρη τον εισηγητή της έκθεσης Τονίνο Πίκουλα και επεσήμανε...
18 Οκτωβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 19:19

Ζητήθηκε εκ νέου από το βήμα της Ευρωβουλής η απελευθέρωση του Φρέντη Μπελέρη

Διαδώστε:
Ζητήθηκε εκ νέου από το βήμα της Ευρωβουλής η απελευθέρωση του Φρέντη Μπελέρη

Την απελευθέρωση του Φρέντη Μπελέρη ζήτησε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Παπανδρέου με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο της Έκθεσης για το Μαυροβούνιο.

Ο κ. Παπανδρέου ξεκινώντας την ομιλία του συνεχάρη τον εισηγητή της έκθεσης Τονίνο Πίκουλα και επεσήμανε ότι τέτοιου είδους εκθέσεις πράγματι βοηθούν μια χώρα στον δρόμο της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σημειώνεται ότι η έκθεση επαινεί το Μαυροβούνιο για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα για την ενταξιακή του πορεία και αναγνωρίζει το ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι πολίτες της χώρας για τη συνέχιση της διαδικασίας ένταξης.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ένταξη του Μαυροβουνίου δεν πρέπει να καθυστερήσει εξαιτίας προβλημάτων σε άλλες χώρες, ενώ αναφέρθηκε στην παραβίαση του κράτους δικαίου στην Αλβανία, όπου ο δήμαρχος της Χειμάρας, Φρέντη Μπελέρη, παραμένει στη φυλακή από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα ζήτησε εκ νέου την απελευθέρωσή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων