25/03/2021 25/03/2021 Η κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία βρέθηκε στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και μετέδωσε ζωντανά την Δοξολογία και την αναπαράσταση την Ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 έξω από τον ιστορικό ναό της Αγίας Τριάδας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Καθηγούμενος της Ιερά Μονής Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός. Την Ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης...
25 Μαρτίου, 2021 - 7:04
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 14:29

ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ: Η Δοξολογία και αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 -Στα μέρη που άναψε η σπίθα της ελευθερίας

Διαδώστε:
ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ: Η Δοξολογία και αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 -Στα μέρη που άναψε η σπίθα της ελευθερίας

Η κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία βρέθηκε στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και μετέδωσε ζωντανά την Δοξολογία και την αναπαράσταση την Ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 έξω από τον ιστορικό ναό της Αγίας Τριάδας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Καθηγούμενος της Ιερά Μονής Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός. Την Ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ παρέστησαν οι τοπικές αρχές της ευρύτερης περιοχής.

Νωρίτερα, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία σε συνεργασία με την Πεμπτουσία.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στο Καθολικό της ιστορικής Μονής προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μανώλης Δημελλάς – Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων