30/12/2020 30/12/2020 Eνημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Μεταξύ όλων ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους Αγίους Πατέρες, τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, που εμβολιάστηκε. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Παναγιώτης Γαργαλιάνος-Κακολύρης.
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 18:41

Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας

Διαδώστε:
Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας

Eνημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Μεταξύ όλων ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους Αγίους Πατέρες, τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, που εμβολιάστηκε. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Παναγιώτης Γαργαλιάνος-Κακολύρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων