23/12/2020 23/12/2020 To κλείσιμο των εκκλησιών έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις είπε, εν ολίγοις, αναφορικά με τον περιορισμό που «καίει» τους πιστούς, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η οποία είναι υπεύθυνη για ζητήματα ψυχικής υγείας, κατά την ενημέρωση! Μάλιστα, επισήμανε πως το κλείσιμο των χώρων θρησκευτικής λατρείας είναι μια πρωτοφανής κατάσταση στην οποία η ψυχολογική προσαρμογή είναι δύσκολη, ενώ στο...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 18:37

Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας

Διαδώστε:
Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας

To κλείσιμο των εκκλησιών έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις είπε, εν ολίγοις, αναφορικά με τον περιορισμό που «καίει» τους πιστούς, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η οποία είναι υπεύθυνη για ζητήματα ψυχικής υγείας, κατά την ενημέρωση!

Μάλιστα, επισήμανε πως το κλείσιμο των χώρων θρησκευτικής λατρείας είναι μια πρωτοφανής κατάσταση στην οποία η ψυχολογική προσαρμογή είναι δύσκολη, ενώ στο τέλος ευχήθηκε ενωμένοι και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουμε αυτό τον ιό.

Όλα αυτά στην καθιερωμένη ενημέρωση της Τετάρτης, όπου ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας και την επιχείρηση εμβολιασμού «Ελευθερία».

Στην ενημέρωση συμμετείχε και η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 937 νέα κρούσματα, 62 θανάτους και 495 διασωληνωμένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων