14/07/2021 14/07/2021 Η “Πεμπτουσία” διοργάνωσε το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο” την εσπέρα της Τετάρτης 14 Ιουλίου. Θέμα ομιλίας και συζήτησης ήταν: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία». Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. π. Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύεται, εδώ και αρκετό διάστημα, στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. “Να επιστρέψει γρήγορα...
14 Ιουλίου, 2021 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 23:52

«Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία»

Διαδώστε:
«Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία»

Η “Πεμπτουσία” διοργάνωσε το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο” την εσπέρα της Τετάρτης 14 Ιουλίου. Θέμα ομιλίας και συζήτησης ήταν: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία».

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. π. Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύεται, εδώ και αρκετό διάστημα, στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. “Να επιστρέψει γρήγορα πίσω” ευχήθηκε. “Διότι, είναι η ζωντανή εφαρμογή του Ευαγγελίου με το παράδειγμά του”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων