14/08/2021 14/08/2021 Τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) στα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω κορωνοιού για την αθρόα προσέλευση των πιστών στο νησί. Σε όσα είπε, τόνισε μεταξύ...
14 Αυγούστου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2021 - 22:33

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγιά της Τήνου (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Διαδώστε:
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγιά της Τήνου (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) στα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω κορωνοιού για την αθρόα προσέλευση των πιστών στο νησί. Σε όσα είπε, τόνισε μεταξύ άλλων την απουσία λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου και φέτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπα: Ert2WebTv

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων