01/12/2020 01/12/2020 Πραγματοποιήθηκε η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με Γάλλους πιστούς του Orthodoxie.com και τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της 1ης Δεκεμβρίου. “Πρέπει να μάθουμε να μπαίνουμε στην καρδιά μας και να ζούμε την εσωτερική ζωή” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γέροντας. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στα...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 22:00

“Πρέπει να μάθουμε να μπαίνουμε στην καρδιά μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Πρέπει να μάθουμε να μπαίνουμε στην καρδιά μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με Γάλλους πιστούς του Orthodoxie.com και τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της 1ης Δεκεμβρίου. “Πρέπει να μάθουμε να μπαίνουμε στην καρδιά μας και να ζούμε την εσωτερική ζωή” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γέροντας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στα ελληνικά ενώ υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά, γαλλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων.

Η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με τον Γέροντα Εφραίμ και τους Γάλλους πιστούς διοργανώθηκε από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία www.pemptousia.gr , τον Διαδικτυακό Ιστότοπο Orthodoxie.com  και το DUMITRU STANILOAE ORTHODOX CENTER FOR STUDIES AND RESEARCH στο Παρίσι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων