26/02/2021 26/02/2021 Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Η διδαχή του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη για την ιερωσύνη βασισμένη στην Ιερά Παράδοση – (The Elder St. Ephrem of Katonakia’s Teaching on Priesthood based on the Holy Tradition)» παραχώρησε ο Πανιερ. Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στη Θεολογική Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ στο Λίβανο, κατά την εσπέρα της 26ης...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 20:47

Ο Λεμεσού Αθανάσιος για τον Άγιο των Κατουνακίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Λεμεσού Αθανάσιος για τον Άγιο των Κατουνακίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Η διδαχή του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη για την ιερωσύνη βασισμένη στην Ιερά Παράδοση – (The Elder St. Ephrem of Katonakia’s Teaching on Priesthood based on the Holy Tradition)» παραχώρησε ο Πανιερ. Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στη Θεολογική Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ στο Λίβανο, κατά την εσπέρα της 26ης Φεβρουαρίου.

Η διάλεξη αποτέλεσε μέρος σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυση της Σχολής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε:

 

Institute of Theology – Balamand

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων