28/10/2023 29/10/2023 Με μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις αλλά και τιμητικές εκδηλώσεις ο Ελληνισμός απανταχού της Γης κλίνει ευλαβικά το γόνυ και αποτίνει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Αθάνατους Ήρωες του Έπους του ’40. Επίκεντρο των εκδηλώσεων και φέτος είναι η Θεσσαλονίκη με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου....
28 Οκτωβρίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2023 - 5:43

Δείτε την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Δείτε την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Με μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις αλλά και τιμητικές εκδηλώσεις ο Ελληνισμός απανταχού της Γης κλίνει ευλαβικά το γόνυ και αποτίνει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Αθάνατους Ήρωες του Έπους του ’40. Επίκεντρο των εκδηλώσεων και φέτος είναι η Θεσσαλονίκη με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου:

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο Γ’ Σώμα Στρατού, όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο και, ακολούθως, μετέβη στον χώρο της παρέλασης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στην παρέλαση των στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, ενώ νωρίτερα παρέστη στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων