09/06/2019 09/06/2019 Παρουσία πλήθους κόσμου και σε κατανυκτικό κλίμα τελείται αυτή την ώρα το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστού Περάματος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας. Προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ενώ συλλειτουργούν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ, Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος καθώς και οι Επίσκοποι, Χριστιανουπόλεως Προκόπιος και Ευρίπου Χρυσόστομος. Για να παρακολουθήσετε πατήστε...
09 Ιουνίου, 2019 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 10:29

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Σχιστό- Δείτε ζωντανά

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Σχιστό- Δείτε ζωντανά

Παρουσία πλήθους κόσμου και σε κατανυκτικό κλίμα τελείται αυτή την ώρα το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστού Περάματος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας. Προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ενώ συλλειτουργούν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ, Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος καθώς και οι Επίσκοποι, Χριστιανουπόλεως Προκόπιος και Ευρίπου Χρυσόστομος.

Για να παρακολουθήσετε πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων