19/02/2019 19/02/2019 Η Επισκοπή της Βαλτικής διεξάγει το διαγωνισμό θρησκείας για τους μαθητές “Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε Μένα”. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του επισκόπου, στην εκκλησία «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» χωριό Κορλατένι. Για τη σημασία ενός τέτοιου διαγωνισμού για παιδιά και  για την ανάγκη να γνωρίζει κανείς την πίστη του από την παιδική...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:52

Διαγωνισμός “Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα” από την επισκοπή της Βαλτικής

Διαδώστε:
Διαγωνισμός “Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα” από την επισκοπή της Βαλτικής

Η Επισκοπή της Βαλτικής διεξάγει το διαγωνισμό θρησκείας για τους μαθητές “Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε Μένα”.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του επισκόπου, στην εκκλησία «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» χωριό Κορλατένι.

Για τη σημασία ενός τέτοιου διαγωνισμού για παιδιά και  για την ανάγκη να γνωρίζει κανείς την πίστη του από την παιδική ηλικία του έγινε συζήτηση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι ιερείς ευχαρίστησαν  τους διοργανωτές για την προετοιμασία των παιδιών, σημειώνοντας ότι “κάθε πνευματική επένδυση στα παιδιά μας θα αποφέρει καρπούς εγκαίρως”.

«Για να διδάξει στα παιδιά την προγονική πίστη, για να διδάξει την ιστορική αλήθεια και τους ανθρώπους, για να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν στην αλήθεια και το φως», προέτρεψε ο Επίσκοπος Αντώνιος τους ιερείς και τους δασκάλους τους.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν  παιδιά από τη Βαλτική και της Φαλέτης, όπως ανακοίνωσε η επίσημη εφημερίδα του Μπατσί στον επίσημο λογαριασμό της  στο Facebook.

Κάθε συμμετέχων έλαβε ένα δίπλωμα συμμετοχής, μια σχολική τσάντα και μια εικόνα με το πρόσωπο της Παναγίας.

Οι σχολικές τσάντες είναι πλήρως εξοπλισμένες με σχολικά είδη και είναι δώρο από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων