09/01/2019 09/01/2019 Επιφανής άνδρας σε ονομαστική επιστολή του, προς τη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους καταγράφει το εξής θαύμα της αγίας Ζώνης: «Θα μου επιτρέψετε να πω ένα θαύμα που συνέβη στην οικογένεια μας και το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Τον Μάϊο του 1994 πραγματικά αντιμετωπίσαμε ένα τρομερό πρόβλημα. Ξαφνικά γέμισε μελανιές το σώμα του γιού μου....
09 Ιανουαρίου, 2019 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 13:08

Συγκλονιστικό θαύμα της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Συγκλονιστικό θαύμα της Αγίας Ζώνης

Επιφανής άνδρας σε ονομαστική επιστολή του, προς τη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους καταγράφει το εξής θαύμα της αγίας Ζώνης:
«Θα μου επιτρέψετε να πω ένα θαύμα που συνέβη στην οικογένεια μας και το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Τον Μάϊο του 1994 πραγματικά αντιμετωπίσαμε ένα τρομερό πρόβλημα. Ξαφνικά γέμισε μελανιές το σώμα του γιού μου. Ήρθε ο γιατρός αμέσως, μας πήρε εμένα και τη σύζυγό μου στην άκρη, και μας είπε ότι πρέπει να πάμε αμέσως σε μικροβιολόγο για εξέταση των αιμοπεταλίων. Πήγαμε αμέσως. Ενώ τα αιμοπετάλια πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ήταν μόνο 5.000. Μας λέει: «Κρατηθείτε στα πόδια σας, μάλλον είναι λευχαιμία». Παγώσαμε, όπως ήταν φυσικό. Φύγαμε για την Αθήνα. Κάναμε αμέσως την πρώτη επέμβαση για να πάρουμε νωτιαίο μυελό. Βγήκε ο γιατρός μουδιασμένος και μας λέει. «Μέσα στην ατυχία σας είστε τυχεροί. Δεν είναι λευχαιμία, αλλά είναι μιά σπάνια ασθένεια, που λέγεται «θρομβοπενική πορφύρα», η οποία συμβαίνει μία στα τρία εκατομμύρια. Δηλ. είναι τρεις περιπτώσεις το πολύ το χρόνο στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν έχει άμυνα. Δεν υπάρχουν τα αιμοπετάλια που είναι ο στρατός του αίματος». Μας είπε ο γιατρός ότι αυτή η ασθένεια δεν έχει αιτία, ούτε θεραπεία, ούτε χρόνο ιάσεως. Μπορεί να γίνει καλά σε 24 ώρες, μπορεί σε ένα μήνα, σε πέντε, έξη μήνες, σε δέκα χρόνια, σε είκοσι, μπορεί ποτέ. Εκεί αισθάνεται κανείς ότι ούτε τα λεφτά έχουν αξία, ούτε τίποτα. Κοιτάς τον ουρανό και λες. Θεέ μου, είμαι ένα τίποτα, είμαι μηδέν, κρέμομαι από τα χέρια σου, σώσε με. Περάσαμε τέσσερεις μαρτυρικούς μήνες.

Πηγαίναμε στο νοσοκομείο βάζαμε τεχνητά αιμοπετάλια, τα οποία σε λίγο ξαναχάνονταν. Πλησίαζαν οι μέρες που θα άνοιγε το σχολείο και είμαστε προβληματισμένοι τι θα κάναμε. Πήγαμε στο γιατρό κάναμε την εξέταση και βλέπουμε ξαφνικά τα αιμοπετάλια από 5000 να είναι 356.000. Μας είπε ο γιατρός ότι από τη στιγμή που θα περάσουν τις 200.000 τελείωσε. Η ασθένεια πέρασε και δεν ξανάρχεται. Πραγματικά τρελλαθήκαμε από τη χαρά μας. Και ξέρετε ποιά ημέρα ήταν αυτή που έγινε καλά το παιδί; Ήταν η ημέρα της Εορτής της Αγίας Ζώνης. Ημέρα, που στο Βατοπαίδι γινόταν η πανήγυρις της Τιμίας Ζώνης.

Βγήκα από τον γιατρό και πήρα τηλέφωνο κάποιο φίλο μου για να του πω τα ευχάριστα. Αυτός μου απάντησε: «Εκπληρώθηκε η ευχή για την προστασία της οικογένειας σου από την Αγία Ζώνη». Δεν είναι όλα αυτά εκ Θεού; Να τελειώσει αυτή η δοκιμασία με αυτό τον τρόπο; Είναι πραγματικά ένα θαύμα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων