13/05/2019 13/05/2019   «Στα τέλη του 2010 διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο και προγραμματίστηκε εγχείρηση. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2010 στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στον Βύρωνα είχαν εκτεθεί προς προσκύνηση τα ιερά λείψανα του αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Πήγα κι εγώ να προσκυνήσω και να προσευχηθώ στον Άγιο Λουκά να με βοηθήσει. Μετά...
13 Μαΐου, 2019 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 15:53

Άγιος Λουκάς στο χειρουργείο: “Ηρέμησε, μη φοβάσαι”

Διαδώστε:
Άγιος Λουκάς στο χειρουργείο: “Ηρέμησε, μη φοβάσαι”

 

«Στα τέλη του 2010 διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο και προγραμματίστηκε εγχείρηση. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2010 στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στον Βύρωνα είχαν εκτεθεί προς προσκύνηση τα ιερά λείψανα του αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

Πήγα κι εγώ να προσκυνήσω και να προσευχηθώ στον Άγιο Λουκά να με βοηθήσει.

Μετά από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 2010, υποβλήθηκα σε εγχείρηση (γενικός καθαρισμός λεμφαδένων τραχήλου λόγω καρκίνου) στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και ενόσω ήμουν βέβαια εν υπνώσει, είδα έναν υψηλόσωμο άνδρα με μακριά γενειάδα, φέροντα στολή ιατρού και γυαλιά να στέκεται όρθιος στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού, πολύ σοβαρός, και να μου λέει:

– Ηρέμησε, μη φοβάσαι.

Στη συνέχεια παρακολουθούσε τους γιατρούς που ήταν στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού και προέβαιναν στην εγχείρηση. Στο πρόσωπό του αναγνώρισα τον άγιο Λουκά.

Η επαναφορά μου από τη νάρκωση ήταν πάρα πολύ καλή, η δε εγχείρηση πέτυχε απόλυτα, όπως μου επιβεβαίωσαν οι γιατροί».

 

 

Σ.Δ., Αθήνα
«Ταχύς εις βοήθειαν»
Μητρoπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων