11/06/2024 11/06/2024 Η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης αποχαιρετά σήμερα τον επίτιμο Πρόεδρο της, πολυσέβαστο και πολυαγαπημένο γέροντα και μακαριστό πλέον κυρό Αγαθόνικο. Για το Δ. Σ. ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κορομπίλης  Ο π. Αγαθόνικος ήταν πατέρας μας πρωτίστως και μετά επίσκοπος. Ήταν παρών σε περισσότερες από 300 εκδηλώσεις μας. Ήταν χορηγός της σχολής όλα τα χρόνια συναπτά...
11 Ιουνίου, 2024 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 14:56

Αποχαιρετισμός στον Επίτιμο Πρόεδρο της Σχολής Γονέων Κατερίνης μακαριστό κυρό Αγαθόνικο

Διαδώστε:
Αποχαιρετισμός στον Επίτιμο Πρόεδρο της Σχολής Γονέων Κατερίνης μακαριστό κυρό Αγαθόνικο

Η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης αποχαιρετά σήμερα τον επίτιμο Πρόεδρο της, πολυσέβαστο και πολυαγαπημένο γέροντα και μακαριστό πλέον κυρό Αγαθόνικο.

  • Για το Δ. Σ. ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κορομπίλης
 Ο π. Αγαθόνικος ήταν πατέρας μας πρωτίστως και μετά επίσκοπος. Ήταν παρών σε περισσότερες από 300 εκδηλώσεις μας. Ήταν χορηγός της σχολής όλα τα χρόνια συναπτά 22 μέχρι την ασθένεια του την οποία υπέμεινε στωικά για 12 χρόνια στο κρεββάτι της σιωπής και της προσευχής.

Πάντοτε πράος, μειλίχιος, στοργικός και διακριτικός παρακολουθούσε από κοντά το έργο μας το οποίο χαιρότανε και καμάρωνε. Σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του στο επιστημονικό μας συνέδριο των 20 ετών το 2009 τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την συγκίνηση μου για την ύπαρξη της Σχολής Γονέων στην πόλη μας. Έχουμε ένα άλλο Πανεπιστήμιο εδώ για την Πιερία μας, το Πανεπιστήμιο της Σχολής Γονέων μας…»
 
Πολυσέβαστε γέροντα και πατέρα μας σε αποχαιρετούμε με σεβασμό, έχοντας την βεβαιότητα ότι είστε στην αγκαλιά του Κυρίου μας που τόσο αγαπήσατε. Καλή Αντάμωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων