02/02/2024 02/02/2024 “Βλέπω την συνάδελφο, πολύ χαρούμενη…” έτσι ξεκίνησε, να διηγείται σε μια παρέα, το ακόλουθο γεγονός, ένα πολύ φιλικό μου πρόσωπο. < <Μία νεαρή συνάδελφος, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι, πολύ χαρούμενη… λάμπει το πρόσωπό της! Δεν γνώριζε κανείς στον εργασιακό χώρο, σε τι οφείλεται, αυτή η τόσο “εμφανής αλλαγή”. Πήρα το θάρρος να την ρωτήσω,...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 12:20

Η ευλογία του Χριστού μέσα στον γάμο είναι “ορατή”

Διαδώστε:
Η ευλογία του Χριστού μέσα στον γάμο είναι “ορατή”

“Βλέπω την συνάδελφο, πολύ χαρούμενη…” έτσι ξεκίνησε, να διηγείται σε μια παρέα, το ακόλουθο γεγονός, ένα πολύ φιλικό μου πρόσωπο.

< <Μία νεαρή συνάδελφος, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι, πολύ χαρούμενη… λάμπει το πρόσωπό της!

Δεν γνώριζε κανείς στον εργασιακό χώρο, σε τι οφείλεται, αυτή η τόσο “εμφανής αλλαγή”.

Πήρα το θάρρος να την ρωτήσω, αν έχει συμβεί κάποιο γεγονός στην ζωή της, που την κάνει τόσο χαρούμενη, συνεχίζει ο φίλος μας…

Η Μαρία του απαντά, χωρίς περιστροφές: έκανα Ορθόδοξο Γάμο, κάτι που ήθελα έντεκα (11) ολόκληρα χρόνια ( συμβίωνε με ” πολιτικό ” γάμο ), αλλά καθώς τα παιδιά μεγάλωναν, μου φαινόταν άπιαστο όνειρο και συνεχίζει συγκινημένη… κάποιος φίλος, μου είπε: Μαρία ποτέ δεν είναι αργά!

Και έτσι αποφασίσαμε με τον Σύζυγό μου Δημ. να παντρευτούμε στην Εκκλησία και με το Ιερό Μυστήριο του Γάμου, να ευλογηθεί η Οικογένειά μας >>.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων