13/06/2019 13/06/2019   Μια μαθήτρια 17 χρόνων της κοπτικής και ραπτικής Σχολής Παπαϊωάννου, λέει ότι όταν τελείωνε το έτος 1922, ξαφνικά μπήκε μέσα της ο διάβολος. Μεταφέρθηκε στην Αίγινα και δεμένη την έκλεισαν σε ένα δωμάτιο για να μην κτυπά. Την επισκέφθηκε ο Γέροντας Ιερώνυμος της Αίγινας, όταν το έμαθε, και ανέλαβε να την θεραπεύσει από το βάσανο...
13 Ιουνίου, 2019 - 10:20

«Και ξαφνικά μπήκε μέσα μου ο διάβολος»

Διαδώστε:
«Και ξαφνικά μπήκε μέσα μου ο διάβολος»

 

Μια μαθήτρια 17 χρόνων της κοπτικής και ραπτικής Σχολής Παπαϊωάννου, λέει ότι όταν τελείωνε το έτος 1922, ξαφνικά μπήκε μέσα της ο διάβολος. Μεταφέρθηκε στην Αίγινα και δεμένη την έκλεισαν σε ένα δωμάτιο για να μην κτυπά. Την επισκέφθηκε ο Γέροντας Ιερώνυμος της Αίγινας, όταν το έμαθε, και ανέλαβε να την θεραπεύσει από το βάσανο που είχε. Της είπε να νηστεύει και να προσεύχεται πολύ, κάνοντας και αυτός αυστηρότερη νηστεία.

Για 40 μέρες γινόταν Θεία Λειτουργία και της διάβαζε τους εξορκισμούς. Η κατάσταση αυτή κράτησε για 9 χρόνια, από τα οποία τα 4 ήταν πολύ μαρτυρικά, ιδιαίτερα για τον Γέροντα. Τα πρώτα χρόνια κινδύνευσε να πεθάνει και για 3 μέρες ήταν αναίσθητη. Όταν καλυτέρευσε, ο Γέροντας το βράδυ της τρίτης ημέρας στον εσπερινό την έκανε μεγαλόσχημη Μοναχή, που πολύ το επιθυμούσε. Τότε ξαφνικά ένοιωσε ότι έγινε εντελώς καλά και δεν έπαθε ξανά τίποτα. Ο Θεός και ο Γέροντας Ιερώνυμος έκαναν το θαύμα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων