30/07/2019 30/07/2019 Έστω και αν όλα τα κάνεις τέλεια, αν η σχέση σου με τον άνδρα σου δεν είναι καλή, τα έχασες όλα. Αν η σχέση του ζεύγους είναι αγία, αναπληρώνει πολλά άλλα. Όταν ο διάβολος προσβάλλει ένα πρόσωπο της οικογένειας, τους χορεύει όλους. Όλοι βρίσκονται μέσα στην αναστάτωση. Τα παιδιά τα αισθάνονται όλα. Τους δίνουμε μυστικές...
30 Ιουλίου, 2019 - 10:24

Ο Άγιος Πορφύριος για τη σχέση των ζευγαριών

Διαδώστε:
Ο Άγιος Πορφύριος για τη σχέση των ζευγαριών

Έστω και αν όλα τα κάνεις τέλεια, αν η σχέση σου με τον άνδρα σου δεν είναι καλή, τα έχασες όλα. Αν η σχέση του ζεύγους είναι αγία, αναπληρώνει πολλά άλλα.

Όταν ο διάβολος προσβάλλει ένα πρόσωπο της οικογένειας, τους χορεύει όλους. Όλοι βρίσκονται μέσα στην αναστάτωση. Τα παιδιά τα αισθάνονται όλα. Τους δίνουμε μυστικές γροθιές με τις φωνές ή τους τσακωμούς. Εσύ να ζεις “ωσεί κωφός και ωσεί άλαλος”. Στις εντάσεις μεταξύ σας εσύ να μη δείχνεις ότι προσεύχεσαι, αλλά να προσεύχεσαι μυστικά. Όταν πια τα παιδιά μεγαλώσουν και τα παραδώσεις στον κόσμο, αυτά θα σας εκδικηθούν αν δεν έχετε αγιαστεί.

Άγιος Πορφύριος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων