14/12/2023 14/12/2023 Ιστορικό γεγονός, είναι πλέον το “αποτύπωμα” της κακοκαιρίας Daniel (Ντάνιελ), στην Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο του 2023. Παρόμοιες περιγραφές, συναντάμε στην Παλαιά Διαθήκη με τις δέκα Πληγές του Φαραώ και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, με τις ” επτά φιάλες…” Οι βάρκες στην άκρη του δρόμου, στα χωριά που πλημμύρισαν, αυτό καταμαρτυρούν… Οι πληγέντες συνάνθρωποί μας και...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 18:33

Ο “πλησίον” τα φετινά Χριστούγεννα – 2023 είναι και ο πλημμυροπαθής συνάνθρωπος της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο “πλησίον” τα φετινά Χριστούγεννα – 2023 είναι και ο πλημμυροπαθής συνάνθρωπος της Θεσσαλίας

Ιστορικό γεγονός, είναι πλέον το “αποτύπωμα” της κακοκαιρίας Daniel (Ντάνιελ), στην Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο του 2023. Παρόμοιες περιγραφές, συναντάμε στην Παλαιά Διαθήκη με τις δέκα Πληγές του Φαραώ και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, με τις ” επτά φιάλες…”

Οι βάρκες στην άκρη του δρόμου, στα χωριά που πλημμύρισαν, αυτό καταμαρτυρούν…
Οι πληγέντες συνάνθρωποί μας και αυτοί που τους ” διακονούν “, έχουν ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια!

Το κράτος προσπαθεί, να αντιμετωπίσει με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει, τις επιπτώσεις αυτής της τεράστιας καταστροφής, κάτι, που δεν πρέπει να παραβλέπουμε, με περιθώρια όμως βελτίωσης.

Οι Ιερές Μητροπόλεις στα πνευματικά όρια τους και όχι μόνο, είναι είναι από την πρώτη στιγμή, δίπλα σε όλους τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας, αδιακρίτως.

Ο καθένας μπορεί, να σκεφτεί ,τι μπορεί να κάνει, ώστε αυτές τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου, οι συνάνθρωποί μας να νιώσουν, τον Χριστό δίπλα τους, μέσα από τις πράξεις μας!
Ο Κύριος μας, μπορεί να καθοδηγήσει, την αγαθή προθέση μας, ώστε αυτή να ” πιάσει τόπο “.

Πολλά είναι τα χωριά, που ο χρόνος γύρισε πίσω!

Η Αστρίτσα Καρδίτσας, με τα πέντε μικρά παιδάκια, είναι ένα από αυτά…

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων