26/03/2020 26/03/2020 Παρακολουθώ τα γενόμενα και όλο και περισσότερο αντιλαμβάνομαι ότι η ανθρωπότητα είχε ανάγκη να ταρακουνηθεί έτσι!!! Σκεφτείτε: πώς ζούσαμε τελευταίες δεκαετίες; Ο κορωνοϊός θα μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε όλη τη ζωή μας! Όλη η ανθρωπότητα, εφόσον καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός, θα έχει εντελώς άλλη ζωή! Η Φύση και ο Κύριος βαρέθηκαν την περιφρονητική στάση μας στην...
26 Μαρτίου, 2020 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 9:41

“Πήραμε μια ασθένεια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας!”

Διαδώστε:
“Πήραμε μια ασθένεια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας!”

Παρακολουθώ τα γενόμενα και όλο και περισσότερο αντιλαμβάνομαι ότι η ανθρωπότητα είχε ανάγκη να ταρακουνηθεί έτσι!!!
Σκεφτείτε: πώς ζούσαμε τελευταίες δεκαετίες; Ο κορωνοϊός θα μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε όλη τη ζωή μας! Όλη η ανθρωπότητα, εφόσον καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός, θα έχει εντελώς άλλη ζωή!
Η Φύση και ο Κύριος βαρέθηκαν την περιφρονητική στάση μας στην υγεία και στην οικολογία! Πάψαμε να είμαστε άνθρωποι! Η υπερηφάνεια θόλωσε το μυαλό μας και αισθανθήκαμε αφεντικά στον κόσμο, αλλά ένας μικρός ιός μας έβαλε στη θέση μας!
Ο ιός δεν λυπάται ούτε τους πλούσιος ούτε τους πολιτικούς, αφού τους έδωσε να καταλάβουν ότι δεν μπορεί κανείς να τον αποφύγει με το δικό το αεροσκάφος και δεν μπορεί να αγοράσει την υγεία με όλα τα λεφτά του κόσμου!
Όπως είπε πρόσφατα ένας σοφός άνθρωπος: «Πάψαμε να συνυπάρχουμε στις οικογένειές μας και γι’ αυτό η ασθένεια μας κλείδωσε στα σπίτια, για να μάθουμε να ζούμε σαν μια οικογένεια”.
Πάψαμε να σεβόμαστε τους ηλικιωμένους, γι’αυτό μας ήρθε η ασθένεια, να θυμηθούμε πόσο ευάλωτοι είμαστε.
Πάψαμε να εκτιμούμε τους ιατρούς και νοσηλευτές και ιδού η ασθένεια για να καταλάβουμε πόσο αναντικατάστατοι είναι.
Πάψαμε να σεβόμαστε τους δασκάλους και η ασθένεια έκλεισε τα σχολεία για να αντιληφθούν οι γονείς τι εστί η εκπαίδευση.
Τον ελεύθερο χρόνο μας τον περνούσαμε στα εμπορικά κέντρα, η ασθένεια τα έκλεισε για να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε την ευτυχία.
Ξοδεύαμε πολύ χρόνο στην εμφάνισή μας και συγκρίναμε τον εαυτό μας με τους άλλους, γι’αυτό η ασθένεια κάλυψε τα πρόσωπά μας με τις μάσκες για να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει εκεί η ομορφιά μας!
Αυτή η ασθένεια μας παίρνει πολλά, αλλά και δίνει τη δυνατότητα να μάθουμε πολλά και να καταλάβουμε τι είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας!»
Πήραμε μια ασθένεια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων