30/12/2020 30/12/2020 Για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Σεραφείμ… «Ένα διαμάντι από σήμερα στολίζει τα παλάτια του Ουρανού…! Η Γεωργίτσα η γλυκειά του μανούλα υποδέχεται τον μονογενή της υιό… Ο άνθρωπος του Θεού, ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαίο Α, ο φιλάγιος και φιλακόλουθος, ο δεινός πατερικός κήρυκας του Θείου λόγου, ο άκακος, ο αφανής και εμφανής ευεργέτης πολλών…...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 12:40

Θυμίαμα ευγνωμοσύνης

Διαδώστε:
Θυμίαμα ευγνωμοσύνης

Για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Σεραφείμ…

«Ένα διαμάντι από σήμερα στολίζει τα παλάτια του Ουρανού…! Η Γεωργίτσα η γλυκειά του μανούλα υποδέχεται τον μονογενή της υιό…
Ο άνθρωπος του Θεού, ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαίο Α, ο φιλάγιος και φιλακόλουθος, ο δεινός πατερικός κήρυκας του Θείου λόγου, ο άκακος, ο αφανής και εμφανής ευεργέτης πολλών… Ο Θεοφοβούμενος… ο άνθρωπος που πίστευε στον αληθινό Θεό!
Ο ελεήμων και προσευχόμενος, ο Αγιορείτης προσμονάριος της Γοργουπηκόου Παναγίας… ατελείωτα τα καθαρά κεριά που κάηκαν από τα αγιασμένα χέρια Του στην εικόνα Της… τα δάκρυά Του ποτάμι στο μαφόρι Της… !! Πλούτισε ο Ουρανός σήμερα φτωχύναμε εμείς αγαπημένε μας Σεραφείμ, Άγγελε της εν Καστορία Εκκλησίας… δεν θα σε τιμήσουμε όπως σου έπρεπε θα σε τιμήσει όμως ο Ουρανός και θα σε υποδεχτούν οι Άγιοι που τόσο τιμούσες και αγαπούσες…. Αιωνία σου η μνήμη ψιθυρίζω, πρέσβευε υπέρ ημών… μην μας ξεχνάς αγαπημένε και λαμπρέ Ιεράρχα κόσμημα της Μακεδονίας, στολίδι του Ουρανού!».

+Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Παπαλεξόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων