03/01/2023 03/01/2023 Η Καινή Διαθήκη δεν έχει απλώς κάποιες διαφορές σε σχέση με την Παλαιά. Η Καινή Διαθήκη φέρνει στον κόσμο την απαράμιλλη μοναδικότητα της καινής εν Χριστώ ζωής. Ο Κύριος ήλθε για να έχουμε ζωή, και μάλιστα «το περισσόν» της ζωής (Ιωάν. 10,10). Αυτός είναι το πλήρωμα του χρόνου, διότι μετέβαλε τον χρόνο σε πολύτιμο φίλο...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 11:23

Το πλήρωμα του χρόνου

Διαδώστε:
Το πλήρωμα του χρόνου

Η Καινή Διαθήκη δεν έχει απλώς κάποιες διαφορές σε σχέση με την Παλαιά. Η Καινή Διαθήκη φέρνει στον κόσμο την απαράμιλλη μοναδικότητα της καινής εν Χριστώ ζωής. Ο Κύριος ήλθε για να έχουμε ζωή, και μάλιστα «το περισσόν» της ζωής (Ιωάν. 10,10). Αυτός είναι το πλήρωμα του χρόνου, διότι μετέβαλε τον χρόνο σε πολύτιμο φίλο μας. Το πλήρωμα του χρόνου είναι η αποκτηση του αγιασμού. Πιο συγκεκριμένα, το εξαίσιο αυτό πλήρωμα έγκειται στο Όνομα του Χριστού, στο οποίο εναποκρύβονται η ζωή και η σωτηρία. Το Όνομα αυτό απέβη η αναφαίρετη κληρονομία του ανθρώπου, ιδιαιτέρως στην άσκηση της προσευχής του Ιησού.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων