08/01/2023 08/01/2023 Γράφει ο π. Ανδρέας Αγαθοκλέους Η αντίληψη πως με το να πιστεύουμε ότι ο Θεός οπωσδήποτε θα τρέξει «εις αντίληψή μας», σε βοήθειά μας, όταν του καταθέτουμε το «δίκαιον αίτημά μας», φαίνεται πως τις περισσότερες φορές θα μας απογοητεύσει. Αν ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της ανθρωπότητας, στην ιστορία της Εκκλησίας, στην καθημερινότητα, θα βεβαιωθούμε...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 13:53

Το σκάνδαλο της σιωπής του Θεού

Διαδώστε:
Το σκάνδαλο της σιωπής του Θεού

Γράφει ο π. Ανδρέας Αγαθοκλέους

Η αντίληψη πως με το να πιστεύουμε ότι ο Θεός οπωσδήποτε θα τρέξει «εις αντίληψή μας», σε βοήθειά μας, όταν του καταθέτουμε το «δίκαιον αίτημά μας», φαίνεται πως τις περισσότερες φορές θα μας απογοητεύσει.

Αν ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της ανθρωπότητας, στην ιστορία της Εκκλησίας, στην καθημερινότητα, θα βεβαιωθούμε πως η απάντηση του Θεού είναι, κυρίως, η σιωπή.

Σιώπησε στην παράκληση του Υιού Του «απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο».

Σιώπησε στη μανία τόσων φονιάδων να βασανίσουν και να σκοτώσουν εκατομμύρια μάρτυρες τους πρώτους αιώνες και σε κάθε αιώνα με αποκορύφωμα τον 20ο αιώνα με τον κομμουνισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων