12/12/2018 13/12/2018 Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και πριν ακόμη βγει στον «διαδικτυακό αέρα», πραγματοποίησε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και τον ορθόδοξο κόσμο, για να σας παρουσιάζει  καθημερινά, αφιερώματα, αποστολές και συνεντεύξεις. Η δημοσιογράφος του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Πέπη  Οικονομάκη, ταξίδεψε στη Σύμη και μαζί με τον κινηματογραφιστή μας, Ανδρέα Χαλκιόπουλο,...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 9:44

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη Σύμη: Το μοναστήρι του Ρουκουνιώτη (βίντεο)

Διαδώστε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη Σύμη: Το μοναστήρι του Ρουκουνιώτη (βίντεο)

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και πριν ακόμη βγει στον «διαδικτυακό αέρα», πραγματοποίησε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και τον ορθόδοξο κόσμο, για να σας παρουσιάζει  καθημερινά, αφιερώματα, αποστολές και συνεντεύξεις.

Η δημοσιογράφος του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Πέπη  Οικονομάκη, ταξίδεψε στη Σύμη και μαζί με τον κινηματογραφιστή μας, Ανδρέα Χαλκιόπουλο, ετοίμασε το παρακάτω αφιέρωμα.

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ: Το φρουριακό μοναστήρι του Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, αφιερωμένο στον Παμμέγιστο Αρχιστράτηγο Μιχαήλ, χτυπά τις καμπάνες του για να υποδεχθεί προσκυνητές από όλη την Ελλάδα.

Δείτε αποκλειστικά στο πρακτορείο «Ορθοδοξία» μεγάλο αφιέρωμα στο Μοναστήρι που χτίστηκε το 17ο αιώνα από Ιωαννίτες Ιππότες, πάνω σε χαλάσματα παλαιότερου μοναστηριού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα παλαιότερα χριστιανικά μνημεία στα Δωδεκάνησα.

μοντάζ: Στάθης Σαλβάνος 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων