13/12/2018 13/12/2018 “Παίρνει ξανά ζωή” η ξακουστή και ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Παντάνασσας, που βρίσκεται πάνω από τη Γραβιά. Το ιστορικό αυτό μοναστήρι παρέμεινε κλειστό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι Ιταλοί το ανατίναξαν. Πριν από δύο χρόνια, η Μονή επαναλειτούργησε και καθημερινά οι μοναχές που βρίσκονται εκεί και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο Θεό,...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:03

Επαναλειτουργεί η Ι.Μ. Παναγίας Παντάνασσας στη Γραβιά.

Διαδώστε:
Επαναλειτουργεί η Ι.Μ. Παναγίας Παντάνασσας στη Γραβιά.

“Παίρνει ξανά ζωή” η ξακουστή και ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Παντάνασσας, που βρίσκεται πάνω από τη Γραβιά.

Το ιστορικό αυτό μοναστήρι παρέμεινε κλειστό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι Ιταλοί το ανατίναξαν. Πριν από δύο χρόνια, η Μονή επαναλειτούργησε και καθημερινά οι μοναχές που βρίσκονται εκεί και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο Θεό, βοηθούν για την βελτίωση του.

Θαύματα πολλά και ξακουστά έχουν συμβεί στο Μοναστήρι της Παναγίας Παντάνασσας, ένα απ’ αυτά μας το περιγράφει η Αδελφή Μαγδαληνή.

Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν από το πανέμορφο αυτό Μοναστήρι. Δρόμο και ρεύμα ζητούν οι μοναχές για να μπορέσουν να δεχτούν όλους τους πιστούς επισκέπτες αλλά και για να μπορέσουν να έχουν έστω τα στοιχειώδη, όπως είναι η θέρμανση και ο φωτισμός.

Οι ενάρετες και καλόκαρδες μοναχές της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντάνασσας προσκαλούν όλους τους πιστούς, απ’ όλες τις περιοχές της Περιφέρειας και όχι μόνο, να επισκεφθούν το Μοναστήρι και να προσκυνήσουν, αλλά και φυσικά να τύχουν της ευχάριστης φιλοξενίας τους.

 

Πηγή: tvstar.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων