09/01/2019 09/01/2019 Τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εξαιτίας του χιονόνερου που έπεφτε, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μόνη προσήλθε πλήθος κόσμου. Μεγάλος ήταν και ο αριθμός των μοναχών που προσήλθαν από άλλες Μονές...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 22:45

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας

Τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εξαιτίας του χιονόνερου που έπεφτε, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μόνη προσήλθε πλήθος κόσμου. Μεγάλος ήταν και ο αριθμός των μοναχών που προσήλθαν από άλλες Μονές του Αγίου Όρους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ολονύχτια Ιερά Αγρυπνία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ από τον φακό του Ραφαήλ Γεωργιάδη. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων