07/01/2019 07/01/2019 Σήμερα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» στο Κλειδί, καθώς και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Δημητριάδος κυρού Ηλία Τσακογιάννη, κτήτορος και πνευματικού πατρός του Ιερού Ησυχαστηρίου. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 22:07

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Ησυχαστήριο “Η Μήτηρ του Ηγαπημένου”

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Ησυχαστήριο “Η Μήτηρ του Ηγαπημένου”

Σήμερα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» στο Κλειδί, καθώς και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Δημητριάδος κυρού Ηλία Τσακογιάννη, κτήτορος και πνευματικού πατρός του Ιερού Ησυχαστηρίου. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά στην Καθηγουμένη και τις μοναχές του Ησυχαστηρίου, καθώς και στους πιστούς που εκκλησιάσθηκαν στο Ιερό Ησυχαστήριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων