19/01/2019 19/01/2019 Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, επιστρέφοντας στη Χαλκίδα, μετά την πανήγυρη του Πολιούχου Ιστιαίας Αγίου Αθανασίου, πέρασε, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, από την Ι. Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος. Εκεί τον υποδέχθηκε σύσσωμη η υπό τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Γαβριήλ Εμμανουηλίδη ακμάζουσα Ιερά Αδελφότητα της Ι....
19 Ιανουαρίου, 2019 - 16:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2019 - 16:52

Αρχιερατικό Τρισάγιο στην Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Τρισάγιο στην Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, επιστρέφοντας στη Χαλκίδα, μετά την πανήγυρη του Πολιούχου Ιστιαίας Αγίου Αθανασίου, πέρασε, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, από την Ι. Μονή του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος.

Εκεί τον υποδέχθηκε σύσσωμη η υπό τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Γαβριήλ Εμμανουηλίδη ακμάζουσα Ιερά Αδελφότητα της Ι. Μονής, και ο Σεβασμιώτατος αφού προσκύνησε το Καθολικό και τους Αγίους της Ι. Μονής Δαυΐδ τον Γέροντα και Ιάκωβο τον νέο Ασκητή (Τσαλίκη), προστάτες και εφόρους της Ιεράς Μονής, τέλεσε Νεκρωσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Προηγουμένου Αρχιμ. Κυρίλλου Γεραντωνη, ο οποίος εόρταζε τούτη την ημέρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων