11/11/2018 11/11/2018 Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 πανηγύρισε με λαμπρότητα και ιερά κατάνυξη το μοναστήρι του Αγίου Μηνά  που είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία και καλά οργανωμένα μοναστήρια της Αίγινας. Πλήθος κόσμου συνέρευσε για να προσκυνήσει και να συμμετάσχει στην Ιερά Πανήγυρι.       Η πολυπληθής πλέον γυναικεία αδελφότητα είναι γνωστή για τις επιδόσεις της στην ιεροραπτική  και...
11 Νοεμβρίου, 2018 - 20:10

Πανήγυρισε το μοναστήρι του Αγίου Μηνά στην Αίγινα

Διαδώστε:
Πανήγυρισε το μοναστήρι του Αγίου Μηνά στην Αίγινα

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 πανηγύρισε με λαμπρότητα και ιερά κατάνυξη το μοναστήρι του Αγίου Μηνά  που είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία και καλά οργανωμένα μοναστήρια της Αίγινας. Πλήθος κόσμου συνέρευσε για να προσκυνήσει και να συμμετάσχει στην Ιερά Πανήγυρι.

  

   Η πολυπληθής πλέον γυναικεία αδελφότητα είναι γνωστή για τις επιδόσεις της στην ιεροραπτική  και την ψαλτική. Δύο εκκλησιαστικές τέχνες που ασκούν με ιδιαίτερη προσήλωση οι μοναχές. Στο εκθετήριο  του Μοναστηριού μπορεί κανείς να θαυμάσει τα έργα τους, που ξεκινούν από αγνά  γλυκά  του κουταλιού, τυροκομικά προϊόντα μέχρι κεντήματα και λιβάνι. Ιδιαίτερη κατάνυξη δημιουργούν οι μοναχές που ψάλλουν στις καθημερινές ακολουθίες και πραγματικά όποιος προσκυνητής παρευρεθεί φεύγει από  το καθολικό της Μονής εντυπωσιασμένος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων