11/12/2018 11/12/2018 Σε κλίμα ιερής κατάνυξης τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος το απόγευμα της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λευκάδος. Το θείο...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:50

Ευχέλαιο στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος

Διαδώστε:
Ευχέλαιο στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος

Σε κλίμα ιερής κατάνυξης τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος το απόγευμα της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λευκάδος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Ηλίας Καραλής, εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Τριάδος Καλλιγονίου Λευκάδος. Μετά το πέρας του Ι. Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος έχρισε τον κλήρο και τους ευσεβείς προσκυνητές κι έδωσε πνευματικό υλικό, ευχόμενος καλό υπόλοιπο Σαρακοστής Χριστουγέννων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων