25/12/2018 25/12/2018 Η μοναστική αδελφότητα και φίλοι της Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτεως Βεροίας, κατά την παραμονή των Χριστουγέννων προ λίγων ετών, ψάλλουν τα βυζαντινά κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονα. Είναι τόση η Χάρις και η χαρά αυτού βίντεου, ώστε, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την αναδημοσίευση του...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:02

Η αδελφότητα Ι.Μ. Προδρόμου Σκήτης Βεροίας ψάλλει τα Κάλαντα

Διαδώστε:
Η αδελφότητα Ι.Μ. Προδρόμου Σκήτης Βεροίας ψάλλει τα Κάλαντα

Η μοναστική αδελφότητα και φίλοι της Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτεως Βεροίας, κατά την παραμονή των Χριστουγέννων προ λίγων ετών, ψάλλουν τα βυζαντινά κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονα.

Είναι τόση η Χάρις και η χαρά αυτού βίντεου, ώστε, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την αναδημοσίευση του κατά τα φετινά Χριστούγεννα (2018) από τον διαδικτυακό ιστοτόπο του Ιερού Ναού Αγίας Ζώνης Πατησίων (agiazoni.gr)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων