09/12/2018 09/12/2018 Χριστουγεννιάτικο παζάρι “από καρδιάς” στη σκιά της Ακρόπολης. Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα “από καρδιάς” της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, με την βοήθεια πολλών εθελοντών, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα. Σας περιμένουν από την Τετάρτη 19 έως...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 19:34

Ι.Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής: Παζάρι στη σκιά της Ακρόπολης

Διαδώστε:
Ι.Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής: Παζάρι στη σκιά της Ακρόπολης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι “από καρδιάς” στη σκιά της Ακρόπολης.

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα “από καρδιάς” της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, με την βοήθεια πολλών εθελοντών, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα.

Σας περιμένουν από την Τετάρτη 19 έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στο Μερόπειο Ίδρυμα που βρίσκεται στην οδό Διονυσίου του Αρεοπαγίτου 45 (πεζόδρομος) στην Αθήνα από τις 10π.μ. έως τις 8.00μ.μ. Θα βρείτε υπέροχα δώρα,πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και υπέροχα γλυκίσματα. Ακόμη θα ενημερωθείτε για τη δραστηριότητες στην Ουγκάντα και τις νέες προοπτικές του ιεραποστολικού έργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων