26/11/2018 26/11/2018 Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης τελέστηκε μέσα σε κατανυκτική βυζαντινή ιεροπρέπεια  στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Αμιρούς, μεταξύ των χωριών Αψιού και Μαθηκολώνη, της επαρχίας Λεμεσού. Του Εσπερινού προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος συμπροσευχομένου του Ποιμενάρχου της επαρχίας, του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου, συμπαραστατουμένων των κληρικών της Μητροπόλεως, Οικον. Ανδρέου...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 19:25

Κατανυκτικός εσπερινός στην Ι.Μονή Παναγίας Αμιρούς

Διαδώστε:
Κατανυκτικός εσπερινός στην Ι.Μονή Παναγίας Αμιρούς

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης τελέστηκε μέσα σε κατανυκτική βυζαντινή ιεροπρέπεια  στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Αμιρούς, μεταξύ των χωριών Αψιού και Μαθηκολώνη, της επαρχίας Λεμεσού.

Του Εσπερινού προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος συμπροσευχομένου του Ποιμενάρχου της επαρχίας, του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου, συμπαραστατουμένων των κληρικών της Μητροπόλεως, Οικον. Ανδρέου Αναΐτη και Πρεσβ. Παντελεήμονος Πατσιατζή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων