20/12/2018 20/12/2018   Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, τελέσθηκε χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής ιερά Αγρυπνία και μνημόσυνο των αοιδίμων Κτητόρων αυτής, εν οις και ο αείμνηστος Ιγνάτιος Καλλιάρχης (1634) και Ιγνάτιος Δεσούδας (1719), συνιερουργούντων του Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μονής Αλεξίου Παπαδόπουλου, του Αρχιμ. Πρόδρομου Σκορδαρά, κομίσαντος εξ Αθηνών ευλογία...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:58

Κτητορικό μνημόσυνο στην Παναγία την Τρουλιανή

Διαδώστε:
Κτητορικό μνημόσυνο στην Παναγία την Τρουλιανή

 

Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, τελέσθηκε χθες στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής ιερά Αγρυπνία και μνημόσυνο των αοιδίμων Κτητόρων αυτής, εν οις και ο αείμνηστος Ιγνάτιος Καλλιάρχης (1634) και Ιγνάτιος Δεσούδας (1719), συνιερουργούντων του Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μονής Αλεξίου Παπαδόπουλου, του Αρχιμ. Πρόδρομου Σκορδαρά, κομίσαντος εξ Αθηνών ευλογία του Αγίου Πορφυρίου, των Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού και Βασιλείου Τζανιδάκη και του Πρεσβυτέρου Γεωργίου Κουσαθανά, με τη συμπροσευχητική παρουσία πολλών Ανωμεριτών και Μυκονίων πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων