08/01/2019 08/01/2019 Σειρά ντοκιμαντέρ εύγευστων μαγειρικών συνταγών, με τη φροντίδα του Γέροντος Επιφάνιου, γυρισμένη αποκλειστικά στο Άγιον Όρος από τον κινηματογραφιστή Χρόνη Πεχλιβανίδη. Το φιλόξενο κελλί-κάθισμα του μάγειρος Γέροντος στο Περιβόλι της Παναγιάς, θα μας προσφέρει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες ανάτασης ψυχής και ταπεινής γαστριμαργικής απόλαυσης. Μαγειρεύει απλά, νόστιμα, δημιουργικά και ευλογημένα.      © PCMVideo.WebTV.gr Διαδικτυακή...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 21:40

Μαγειρέματα Αγίου Όρους: Ριγανοκεφτέδες

Διαδώστε:
Μαγειρέματα Αγίου Όρους: Ριγανοκεφτέδες

Σειρά ντοκιμαντέρ εύγευστων μαγειρικών συνταγών, με τη φροντίδα του Γέροντος Επιφάνιου, γυρισμένη αποκλειστικά στο Άγιον Όρος από τον κινηματογραφιστή Χρόνη Πεχλιβανίδη.

Το φιλόξενο κελλί-κάθισμα του μάγειρος Γέροντος στο Περιβόλι της Παναγιάς, θα μας προσφέρει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες ανάτασης ψυχής και ταπεινής γαστριμαργικής απόλαυσης. Μαγειρεύει απλά, νόστιμα, δημιουργικά και ευλογημένα.

 

 

© PCMVideo.WebTV.gr Διαδικτυακή τηλεόραση.

ΟΨΟΝ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΣ (ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)
Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον Γέροντα Επιφάνιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων