05/01/2019 05/01/2019 Μια Μονή που δίνει, πέραν του πνευματικού, και έναν άλλο αγώνα είναι αυτή του Προφήτη Ηλία στο νησί της Σαντορίνης. Στην περιοχή της Μονής, που αποτελεί και την υψηλότερη κορυφή του νησιού, είναι τοποθετημένο το Ραντάρ του Πεδίου Βολής Κρήτης. Λόγω των καρκινογόνων επιπτώσεων που δημιουργεί η ραδιενέργεια του ραντάρ. Οι μοναχοί, με πρωτοστάτη τον...
05 Ιανουαρίου, 2019 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2019 - 21:45

Μια Μονή που δίνει τον δικό της αγώνα

Διαδώστε:
Μια Μονή που δίνει τον δικό της αγώνα

Μια Μονή που δίνει, πέραν του πνευματικού, και έναν άλλο αγώνα είναι αυτή του Προφήτη Ηλία στο νησί της Σαντορίνης. Στην περιοχή της Μονής, που αποτελεί και την υψηλότερη κορυφή του νησιού, είναι τοποθετημένο το Ραντάρ του Πεδίου Βολής Κρήτης. Λόγω των καρκινογόνων επιπτώσεων που δημιουργεί η ραδιενέργεια του ραντάρ. Οι μοναχοί, με πρωτοστάτη τον Καθηγούμενο Αρχιμ. π. Δαμασκηνό Γαβαλά, έχουν ξεκινήσει τον δικό τους αγώνα εδώ και χρόνια για την απομάκρυνση του ραντάρ από την περιοχή. Ακολουθεί βίντεο αφιέρωμα της Μονής με το οποίο καλεί τους αρμοδίους να ευαισθητοποιηθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων