30/11/2018 30/11/2018 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλητου και σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά, διεξήχθησαν σήμερα 29 Νοεμβριου 2018 το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, κεκλεισμένων των θυρών, οι εκλογές για την ανάδειξη ισόβιας Ηγουμένης. Ο Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης , τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2018 - 15:13

Νέα Ηγουμένη στην Μονή Βυτουμά

Διαδώστε:
Νέα Ηγουμένη στην Μονή Βυτουμά

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλητου και σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά, διεξήχθησαν σήμερα 29 Νοεμβριου 2018 το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, κεκλεισμένων των θυρών, οι εκλογές για την ανάδειξη ισόβιας Ηγουμένης.

Ο Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης , τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής και ακολούθως έγινε η ψηφοφορία εκλογή νέας Ηγουμένης εις διαδοχή της Μακαριστής Γερόντισσας Παρθενίας η οποία εκοιμήθη στις αρχές Νοεμβρίου.

Άπαντες οι εγγεγραμμένες αδελφές της Ιεράς Μονής προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία και κατόπιν καταμετρήσεως των ψήφων από την αρμόδια εφορευτική επιτροπή εξελέγη παμψηφεί ισόβια Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά η Μοναχή Θεοκτίστη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων