16/10/2018 16/10/2018 Ολονύκτιος Αγρυπνία στην Ιστορική Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Συμεώνος και Θεοδώρου Αυταδέλφων και Ευφροσύνης Οσίας, αναμένεται να τελεσθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, εορτή τού Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, των Κτητόρων της Ιεράς Μονής,  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Η όλη Ακολουθία θα αρχίσει το βράδυ (9μ.μ.) της Τετάρτης και θα τελειώσει τις πρωινές ώρες....
16 Οκτωβρίου, 2018 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2018 - 10:58

Ολονύκτιος Αγρυπνία Στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Διαδώστε:
Ολονύκτιος Αγρυπνία Στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Ολονύκτιος Αγρυπνία στην Ιστορική Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Συμεώνος και Θεοδώρου Αυταδέλφων και Ευφροσύνης Οσίας, αναμένεται να τελεσθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, εορτή τού Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, των Κτητόρων της Ιεράς Μονής,  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.
Η όλη Ακολουθία θα αρχίσει το βράδυ (9μ.μ.) της Τετάρτης και θα τελειώσει τις πρωινές ώρες.
Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί του Αιγίου, των περιχώρων και της Επαρχίας Καλαβρύτων να προσέλθουν στην Ολονύκτιο Αγρυπνία, να προετοιμασθούν κατάλληλα και να συμμετάσχουν στη Θεία Κοινωνία των Αχράντων Μυστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων