12/11/2018 12/11/2018 Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μέρα Μυκόνου, τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων της περιοχής, από τον Κατηχητικό Υπεύθυνο της Άνω Μεράς, Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, ο οποίος ομίλησε στα παιδιά και τους γονείς τους, που παρίσταντο, για τη σημασία της φοίτησης στο Κατηχητικό Σχολείο και τους κάλεσε να...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 17:29

Στην Ι.Μονή Παναγίας Τουρλιανής η Έναρξη των Κατηχητικών

Διαδώστε:
Στην Ι.Μονή Παναγίας Τουρλιανής η Έναρξη των Κατηχητικών

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μέρα Μυκόνου, τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων της περιοχής, από τον Κατηχητικό Υπεύθυνο της Άνω Μεράς, Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, ο οποίος ομίλησε στα παιδιά και τους γονείς τους, που παρίσταντο, για τη σημασία της φοίτησης στο Κατηχητικό Σχολείο και τους κάλεσε να πλαισιώσουν την ιεραποστολική αυτή προς τους νεους δράση της Εκκλησίας.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη Κατηχητική συνάντηση, με θέμα το Χριστιανικό Ναό, μετά το πέρας της οποίας τα παιδιά, μαζί με τον Κατηχητή τους, Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια στον αύλιο χώρο της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων