23/10/2018 23/10/2018 Στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Υψενής στην Ρόδο, αναμένεται την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το Ιερό Λείψανο της Ιεράς Σιαγόνος του Τιμίου Προδρόμου, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα του Αγίου όρους. Η τελετή υποδοχής Μονή θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 η ώρα και θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ρόδου, κ. Κυρίλλου....
23 Οκτωβρίου, 2018 - 10:31

Στην Παναγία Υψενή το Ιερό Λείψανο του Τιμίου Προδρόμου

Διαδώστε:
Στην Παναγία Υψενή το Ιερό Λείψανο του Τιμίου Προδρόμου

Στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Υψενής στην Ρόδο, αναμένεται την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το Ιερό Λείψανο της Ιεράς Σιαγόνος του Τιμίου Προδρόμου, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα του Αγίου όρους.

Η τελετή υποδοχής Μονή θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 η ώρα και θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ρόδου, κ. Κυρίλλου.

Όπως ενημερώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, το Ιερός Λείψανα θα παραμείνει στην Παναγία την Υψενή μέχρι την και την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων