20/01/2019 20/01/2019 Με κάθε μεγαλοπρέπεια και τιμή εορτάστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, η ανάμνηση του θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τρικορφιωτίσσης για την παύση των σεισμών που έγιναν τον Ιανουάριο του 2010. Προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Καθηγούμενος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μαζί με πατέρες της...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 20:53

Στιγμιότυπα από την ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας της Τρικορφιώτισσας στην Ιερά Μονή Τρικόρφου

Διαδώστε:
Στιγμιότυπα από την ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας της Τρικορφιώτισσας στην Ιερά Μονή Τρικόρφου
Με κάθε μεγαλοπρέπεια και τιμή εορτάστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, η ανάμνηση του θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τρικορφιωτίσσης για την παύση των σεισμών που έγιναν τον Ιανουάριο του 2010.
Προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Καθηγούμενος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μαζί με πατέρες της Ιεράς Μονής.
 
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Τρικορφιώτισσας με ιερά λείψανα περιμετρικά του Καθολικού της Ιεράς Μονής. Ενώ μετά την λιτανεία ο Καθηγούμενος διάβασε την ευχή για την παύση των σεισμών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων