11/12/2018 11/12/2018 Την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής επΙσκέφθηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σικίνου  , ύστερα από πρόσκληση της διευθύνουσας της Ιεράς Μονής, Μοναχής Δωροθέας, η οποία, αφού τους ερμήνευσε την εικόνα των Χριστουγέννων, τα βοήθησε να κατασκευάσουν και επιχρωματίσουν Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες. Στην εκπαιδευτική και δημιουργική αυτή δραστηριότητα συνέβαλαν ο Δήμος Σικίνου, στη μεταφορά...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:37

Τα παιδιά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Διαδώστε:
Τα παιδιά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής επΙσκέφθηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σικίνου  , ύστερα από πρόσκληση της διευθύνουσας της Ιεράς Μονής, Μοναχής Δωροθέας, η οποία, αφού τους ερμήνευσε την εικόνα των Χριστουγέννων, τα βοήθησε να κατασκευάσουν και επιχρωματίσουν Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες.
Στην εκπαιδευτική και δημιουργική αυτή δραστηριότητα συνέβαλαν ο Δήμος Σικίνου, στη μεταφορά των παιδιών και η Διευθύντρια του Σχολείου κα Αναστασία Λαγού, η οποία συνεργάστηκε στην ανάπτυξη και ερμηνεία θρησκευτικών θεμάτων και την επίλυση αποριών των παιδιών.
Η Μοναχή Δωροθέα ευχαρίστησε τα παιδιά αλλά και ολόκληρη την Εκπαιδευτική Κοινότητα της Σικίνου, για την άριστη συνεργασία τους, και τους ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων