28/06/2019 28/06/2019 Μέρα Χαράς και Αγάπης στους κήπους του Μετοχίου Άγιος Προκόπιος της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κύκκου. Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στις 7 μ.μ. ο Ιεραποστολικός και Φιλανθρωπικός Όμιλος Αποστόλου Βαρνάβα διοργανώνει την 12η φιλανθρωπική και μουσική εκδήλωση του ομίλου στους κήπους του Μετοχίου της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κύκκου, Άγιος Προκόπιος, υπό...
28 Ιουνίου, 2019 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 16:42

12η Εκδήλωση Αγάπης – Κήποι Μετοχίου Κύκκου, Έγκωμη

Διαδώστε:
12η Εκδήλωση Αγάπης – Κήποι Μετοχίου Κύκκου, Έγκωμη

Μέρα Χαράς και Αγάπης στους κήπους του Μετοχίου Άγιος Προκόπιος της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κύκκου.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στις 7 μ.μ. ο Ιεραποστολικός και Φιλανθρωπικός Όμιλος Αποστόλου Βαρνάβα διοργανώνει την 12η φιλανθρωπική και μουσική εκδήλωση του ομίλου στους κήπους του Μετοχίου της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κύκκου, Άγιος Προκόπιος, υπό την υψηλή προστασία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ Νικηφόρου.

Από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αστυνομίας Κύπρου με κυπριακό ρεπερτόριο.

Θα υπάρχουν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, πωλήσεις παραδοσιακών εδεσμάτων, σουβλάκια, σνακς, γλυκά & ποτά.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη απόρων οικογενειών.

Εισητήριο εισόδου: 5 ευρώ | Είσοδος για παιδιά: δωρεάν

Με το εισητήριο συμμετοχή σε κλήρωση για 1 δώρο αξίας 200 ευρώ από τα BoConcept και αεροπορικό εισητήριο αξίας 150 ευρώ από την εταρεία Αντρεάς Πέτσας και Υιοι Λτδ.

Αρ. Άδειας Εράνου: 55/2019

Μεγάλοι χορηγοί: Remedica, Αλφα Μέγα

Ο Φιλανθρωπικός και Ιεραποστολικός Όμιλος «Απόστολος Βαρνάβας» ιδρύθηκε στα τέλη του 2007, με πρωτοβουλία του Προηγούμενου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα, Γέροντα Γαβριήλ. Ο Όμιλος έχει εγγράφει στις 20.2.2008, ως Σωματείο, με βάση τον περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμο, με αριθμό εγγραφής 3090. Οι κυριότεροι πόροι του Ομίλου, που προέρχονται από εισφορές, εισπράξεις από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και συνδρομές, διατίθενται για τις ανάγκες αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, επιχορήγηση εξόδων μετάβασης στο εξωτερικό για εγχειρήσεις, παροχή τροφίμων και ένδυσης. Η στήριξη πέρα από οικονομική είναι και ηθική και πνευματική. Ο Όμιλος στηρίζει επίσης σε αρκετές περιπτώσεις Ορθόδοξες Ιεραποστολές στο εξωτερικό, οργανώνει μηνιαίες ομιλίες, εκδίδει τετραμηνιαίο περιοδικό και προσφέρει πνευματικούς χριστιανικούς συνδέσμους σε εκατοντάδες μέλη και φίλους του.

 

ΠΗΓΗnisosagion

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων